Vleeswaren.

Bent u op zoek naar de lekkerste vleeswaren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Als groothandel in vleeswaren bieden wij een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige vleeswaren, van sappige worsten tot heerlijke hammen en van knapperig spek tot smaakvolle salami’s.

 

Vleeswaren zijn niet alleen lekker, ze zijn ook een belangrijke motor voor werkend Nederland. Onze vleeswaren zijn met liefde en zorg gemaakt, en wij garanderen dat ze van topkwaliteit zijn. Als u vragen heeft of meer wilt weten over ons assortiment, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Proef onze vleeswaren en laat u verrassen door de heerlijke smaken!

Bestellen.

Wij hebben in het assortiment meer mogelijkheden dan hierboven zijn beschreven. Staan de kant en klaar maaltijden die u zoekt hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via 030-6877125 of via e-mail info@vink-vers.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Naast verse maaltijden hebben wij ook kruiden en specerijen, of neem een kijkje bij de rest van ons assortiment.