Verpakkingen.

  • Home
  •  > 
  • Verpakkingen

Goede verpakkingen zijn ontzettend belangrijk voor Vink Vers. In het voldoen aan onze ‘versgarantie’ speelt de juiste verpakking namelijk een grote rol. Ook voor onze wederverkopers begrijpen we het belang van de juiste verpakking.

 

Hierin speelt echter niet alleen de versgarantie een grote rol. Het oog wil namelijk ook wat! Hoe aantrekkelijk het product eruit ziet speelt een grote rol bij de afweging van de consument. Een onderdeel dat vaak onderschat wordt, maar wat doorslaggevend kan zijn in de keuze. Want draai het eens om: koop jij jouw etenswaren wanneer het niet aantrekkelijk verpakt is, in een winkel die er slecht verzorgd uitziet? Waarschijnlijk niet. Het gaat natuurlijk om de inhoud, maar een goede verpakking is ook zeer belangrijk!

Bestellen.

Wij hebben in het assortiment meer mogelijkheden dan hierboven zijn beschreven. Staan de verpakkingen die u zoekt hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via 030-6877125 of via e-mail info@vink-vers.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Naast verpakkingen hebben wij ook soepen en sauzen, of neem een kijkje bij de rest van ons assortiment.