Soepen en sauzen.

  • Home
  •  > 
  • Soepen & Sauzen

Wat voor soep maak jij het meest? Soep als snelle maaltijd op een drukke avond, als gemakkelijk gerecht voor een grote groep of als smaakopwekker tijdens een uitgebreid diner? Geen zorgen: je hoeft niet te kiezen. Vink Vers heeft namelijk voor alle verschillende toepassingen de producten in huis. Denk aan poeders voor grootverbruik of bekende soepmerken in kleine oplages. Smullen maar!

 

Naast soepen heeft Vink Vers ook nog vele andere smaakmakers in het assortiment. Wat dacht je van de meest heerlijke sauzen? Met bekende kant-en-klaar oplossingen van onder andere Calvé en daarnaast vele grootverpakkingen heeft Vink Vers ook op dit gebied een ruim assortiment. Wij nemen je alles uit handen; je hoeft de saus alleen nog maar op te warmen.

Bestellen.

Wij hebben in het assortiment meer mogelijkheden dan hierboven zijn beschreven. Staan de soepen en sauzen die u zoekt hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via 030-6877125 of via e-mail info@vink-vers.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Naast soepen en sauzen hebben wij ook verse maaltijden, of neem een kijkje bij de rest van ons assortiment.