Barbecue & Gourmet.

  • Home
  •  > 
  • Barbecue & Gourmet

Gourmetten tijdens de feestdagen of barbecueën tijdens een lange zomeravond… Wat de gelegenheid ook is, je wilt jouw klanten altijd kunnen voorzien van het meest smaakvolle vlees. Vink Vers helpt je hierbij. Of het nu gaat om een smaakvolle entrecote, een sappige biefstuk, het stokbrood of de salade: bij Vink Vers bieden we het complete barbecueassortiment.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende vleessoorten van hoge kwaliteit, zoals rundergebraad, kipfilet en spareribs. Al ons vlees is afkomstig van enkel de beste leveranciers en wordt met zorg bereid en verpakt. Zo kun je altijd rekenen op smaakvolle en verse producten. Bovendien bieden we ook verschillende sauzen en marinades aan om jouw vlees extra smaak te geven. Kortom, bij Vink Vers ben je aan het juiste adres voor al jouw barbecue- en gourmetbehoefte.

Bestellen.

Wij hebben in het assortiment meer mogelijkheden dan hierboven zijn beschreven. Staat het product dat u zoekt hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via 030-6877125 of via e-mail info@vink-vers.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Naast Barbecue en Gourmet hebben wij ook soepen en sauzen, of neem een kijkje bij de rest van ons assortiment.