Vlugklaar & Gebraden.

  • Home
  •  > 
  • Vlugklaar & Gebraden

Snel en gemakkelijk een heerlijke, verantwoorde maaltijd op tafel kunnen zetten. Dat is waar de ‘Vlug klaar & Gebraden’-producten voor staan. Even de pan of de oven in, meer hoef je niet te doen. Varieer tussen een ruim assortiment aan gemakkelijke borrelhapjes, gebraden snacks of ambachtelijke stukken vlees en ervaar hoe eenvoudig het is om een smaakvolle maaltijd op tafel te zetten.

 

Bij Vink Vers vind je een ruim aanbod aan ‘Vlug klaar & Gebraden’-producten van hoge kwaliteit. Van gebraden kipfilet en spareribs tot gehaktballetjes en bitterballen, we hebben het allemaal. Al onze producten zijn gemaakt met zorg en gebruiken alleen de beste ingredienten. Zo kun je altijd rekenen op smaakvolle en verantwoorde maaltijden.

Bestellen.

Wij hebben in het assortiment meer mogelijkheden dan hierboven zijn beschreven. Staan de Vlugklaar & Gebraden producten u zoekt hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via 030-6877125 of via e-mail info@vink-vers.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Naast verpakkingen hebben wij ook soepen en sauzen, of neem een kijkje bij de rest van ons assortiment.