Kruiden en Specerijen.

  • Home
  •  > 
  • Kruiden & Specerijen

Een snufje van dit, een vleugje van dat, en dan nog een klein eetlepeltje van deze… Kruiden en specerijen kan je er natuurlijk niet genoeg van hebben. Met de juiste kruiden en specerijen zijn er eindeloos veel mogelijkheden om jouw gerechten van geur, kleur en smaak te voorzien. En met het rijke assortiment van Vink Vers geniet je van kruiden en specerijen van over de hele wereld. Iedere klant weet zo zijn eigen assortiment te verfijnen, volledig naar zijn of haar eigen smaak.

Wat zijn de meest gebruikte kruiden en specerijen?.

Zowel de thuiskok die koken leuk vindt, als de professionele chef die een restaurant moet runnen. Iedereen heeft een basisvoorraad aan kruiden en specerijen nodig. Sommige kruiden worden vaker gebruikt, denk aan peper, basilicum, tijm, oregano, rozemarijn, peterselie, kaneel of paprikapoeder.

Hoe bewaar je kruiden en specerijen?.

De verschillende mogelijkheden die wij aanbieden bij Vink Vers zijn erg lang houdbaar. Het is belangrijk om ze goed afgesloten en op een donkere plaats te bewaren, denk aan een keukenkastje of een voorraadkast bijvoorbeeld. Ook zit er een verschil in houdbaarheid tussen hele kruiden en specerijen en de gemalen. Ze blijven beide lang houdbaar. De hele smaakversterkers blijven echter langer goed, de gemalen vorm begint na ongeveer een half jaar smaak te verliezen.

Bestellen.

Wij hebben in het assortiment meer mogelijkheden dan hierboven zijn beschreven. Staan de kruiden en specerijen die u zoekt hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via 030-6877125 of via e-mail info@vink-vers.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

 

Naast kruiden en specerijen hebben wij ook paté, of neem een kijkje bij de rest van ons assortiment.